Leverings informatie

Levering van lingerie artikelen op deze website zijn uitsluitend direct uit voorraad , deze website toont dus alleen voorradige artikelen om een snelle levering te kunnen garanderen , bij elk product staat het aantal artikelen per maat of kleur wat op voorraad is, dit aantal is vrij actueel en word dagelijks bijgewerkt , de voorraad ligt in een groot magazijn in Nederland en mocht uw bestelde artikel toch zijn uitverkocht dan word er contact met uw opgenomen , uw bestelling word indien gewenst geannuleerd of er word in overleg een alternatief artikel aangeboden die ook prima voldoet en voor dezelfde prijs range, uw bestelling zal direct na betaling in het order stysteem worden aangeboden en waar mogelijk de volgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd in een discrete verpakking, Levering van de volgende werkdag is ons streven, uiteraard zijn wij afhankelijk van onze vervoerders.

Alle artikelen kunnen natuurlijk geruild worden, mits ongedragen (even passen voor de juiste maat is wel toegestaan), Hieronder wijzen wij u op uw Herroepingsdrecht/bedenktiijd en de procedure om een artikel retour aan te bieden.


Herroepingsrecht/bedenktijd

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het document herroepingsrecht of via  retour aanvraag formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Op actie artikelen is de korting 30 procent, bij een bestelling boven de 60 euro zijn de verzendkosten gratis.

Lingerie maten , om een indicatie te geven van de juite maten raadpleeg de maat tabel